کتاب صوتی دالان بهشت اثر نازی صفوی

حجم:201 مگابایت

تعداد فایل:28 فایل صوتی

خلاصه کتاب

کتاب دالان بهشت» نوشته نازی صفوی» ازجمله محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین رمان‌های ایرانی به شمار می‌رود. نازی صفوی؛ نویسنده این کتاب توانسته با استفاده از موضوعی تکراری و کلیشه‌ای داستانی جذاب و پرطرفدار به رشته تحریر درآورد.
نازی صفوی در مورد چگونگی نگارش این کتاب این‌گونه می‌گوید: من هیچ قصدی برای نویسنده شدن نداشتم، اما به اصرار یکی از دوستان دست به قلم شده و نوشتن این کتاب را آغاز نمودم. قابل ذکر است که کتاب دالان بهشت در کشور آمریکا ترجمه شده است.

قسمتی از کتاب صوتی دالان بهشت:

لحظه‌هایی در زندگی هست که توی ذهن آدم حک می‌شود. مثل یک عکس و تصویر همیشه توی ذهن، دست نخورده و ثابت می‌ماند و آدم به گذشته که برمی‌گردد، درست به روشنی روز اول جلوی چشمش نقش می‌بندد. خاطرات روزهای اول من و محمد چنان روشن توی ذهن من حک شد که سال‌ها بعد هم تازگی روز اول را داشت. بعدها یاد آن روزها و لحظه‌ها که می‌افتادم گرمای دست‌های با محبت، زلالی نگاهش، آهنگ مردانه و مهربان صدایش و عطر تنش چنان توی وجودم می‌پیچد که احساس می‌کردم رویم را که برگردانم باز در کنارم است.
خدایا چقدر نفهم‌ و کودن‌ بودم‌ که‌ درک‌ نمی‌کردم‌. حس‌ حسادت‌ نه‌ کجا و غیرت‌ و تعصب‌ مردانه‌ کجا! حتی‌ مهلت‌ نشد چشم‌هایش‌ را ببینم‌، سیلی‌اش‌ چنان‌ سخت‌ و محکم‌ و آنی‌، مثل‌ برق توی‌ صورتم‌ خورد که‌ هیچ‌چیز ندیدم‌.»

برخی از جملات کوتاه این کتاب که ارزش چندین بار خواندن را دارند که به شرح زیر هستند:

صرف خواستن چیزی بدون دانستن چرای آن، آدم را گمراه می‌کند.
این‌که آدم بداند یک نفر به او فکر می‌کند، یک نفر دوستش دارد، انگار وجود آدم را برای خودش هم عزیز و دوست‌داشتنی می‌کند.
محک عشق همان دوام و بقای آن در تماس با تمام هستی و جریان زندگی است.
خصلت آدمیزاد این است که به دنبال آنچه ندارد می‌دود و آنچه دارد اصلا نمی‌بیند و به داشتنش مثل یک حق طبیعی عادت می‌کند.

رمان دالان عشق روایتگر زندگی دختر جوانی است که در سن 17 سالگی با پسر همسایه به اصرار خانواده ازدواج‌کرده و در ادامه داستان به دلیل خامی و افراط ‌و تفریط‌گری‌های بی‌جا و بی‌مورد مهناز؛ شخصیت اصلی داستان، زندگی‌شان با چالش روبرو شده و درنهایت به طلاق منجر می‌گردد. پس از طلاق، مهناز به خارج مهاجرت کرده و پس از 8 سال به ایران برمی‌گردد و داستان این کتاب با رویارویی مجدد مهناز و محمد که همچنان عاشق هم هستند ادامه می‌یابد. .
در این داستان همه‌چیز علیه مهناز، شخصیت اصلی داستان است، زیرا برخلاف محمد که شخصیتی تحصیل کرده و مورد تایید همگان است، همچنان در دوران درس و مدرسه خود گیر کرده است.

متن زیر در جلد پشتی کتاب چاپ شده است:
این منم، خوشبخت‌ترین زن دنیا که در تاریک و روشن جاده‌ای که به آسمان وصل می‌شود، درحالی‌که احساس می‌کنم خود بهشت را در کنار دارم، همراه نیمه‌ی دیگر وجودم به دالان بهشت می‌روم . ».
ساختار کتاب دالان بهشت:

از نظر بسیاری از منتقدین، کتاب دالان بهشت به عنوان یک بسته کامل روانشناسی برای دختران جوان قبل از ازدواج عمل می‌کند، زیرا مهناز؛ شخصیت اصلی داستان درگیری‌ها و روان‌پریشی‌های ذهن خود را شناسایی کرده و با رفع و بازسازی آن‌ها به یک شخصیت جدید و دور از افراط ‌و تفریط‌گری‌های بیجا تبدیل می‌شود.
در کتاب دالان بهشت تفاوت‌های رفتاری و شخصیتی دو جنس مرد و زن به خوبی نشان داده شده است، به‌طوری‌که محمد همانند بسیاری از مردها از شخصیت منطق و در مقابل مهناز همانند بسیاری از زن‌ها از شخصیتی احساسی برخوردار است.

یکی از دلایل پر فروش بودن این رمان را می‌توان در متن ساده و عامه‌پسند آن جست‌وجو نمود. این کتاب با عنوان یک رمان عاشقانه در ابتدای قصه آغاز می‌شود، اما در ادامه شاهد بازگو کردن بحران‌های اجتماعی و چالش‌های موجود در زندگی شویی خواهیم بود.
کتاب دالان بهشت از ریتم زبانی منظمی برخوردار است، به‌طوری‌که در جایی که باید ریتم تندی داشته باشد از ریتم تند و در جایی که باید ریتم کند داشته باشد از ریتم کند برخوردار است. همچنین شایان ذکر است که شخصیت اصلی داستان یک شخصیت خاکستری است، به‌طوری‌که قربانی افکار غلط و نادرست خود شده است.
کتاب دالان بهشت تا حد بسیار زیادی با روحیات و هیجانات جوانان امروزی متناسب است، به‌طوری‌که نه‌تنها ن بلکه مردان نیز به خواندن این کتاب ترغیب می‌شوند. در برخی قسمت‌های داستان موضوع مردسالاری به چشم می‌خورد که شاید این قسمت‌های داستان به مذاق بسیاری از خانم‌ها خوش نیاید، اما به‌هرحال این داستان به دنبال بازگو کردن چالش‌ها و مشکلات زندگی شویی است.
قابل ذکر است که در مقابل مردسالاری شاهد دختری لوس و متوقع، فرار از مسئولیت‌پذیری و تنبل هستیم که نشان از تربیت نادرست اکثر خانواده‌های امروزی است.
نکته دیگری که در مورد این کتاب انتقادهای شدیدی به آن واردشده است، نگاه محمد به شخصیت زن است، از نگاه او تنها زنی که از مدارج بالای تحصیلی برخوردار باشد دارای ارزش است، درصورتی‌که این امر در جامعه امروزی ما به ‌طورکلی نقض شده است.

این محصول و سایر محصولات فروشگاه دارای ضمانت کیفیت و نماد اعتماد الکترونیکی می باشند.

کتاب صوتی حجم سبز سهراب سپهری با صدای خسرو شکیبائی

کتاب صوتی تهران عاشقت می‌کند اثر بردیا یادگاری

کتاب صوتی بادیگارد اثر محمد پور زادی

کتاب صوتی آوای وحش اثر جک لندن

رمان صوتی دوستش داشتم اثر آنا گاوالدا

کتاب صوتی زندگی در کالیفورنیا اثر ریچار براتیگان

کتاب ,دالان ,بهشت ,است، ,داستان ,شخصیت ,دالان بهشت ,این کتاب ,کتاب دالان ,است که ,که در
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها