کتاب صوتی من خنگ ترین دختر رو زمینم اثر رویا هدایتی
نام کتاب: کتاب صوتی من خنگ ترین دختر رو زمینم اثر رویا هدایتی
حجم: 196 مگابایت
تعداد فایل: 7 فایل صوتی mp3
مدت کتاب: 3 ساعت و 34 دقیقه
نویسنده: رویا هدایتی
گوینده: آرمان سلطان زاده , الهه پرسون
زبان: فارسی
کیفیت: عالی
توضیحات:
دههی شصت در ایران نسل و فرهنگی را بار آورد که طی این سالها سوژههایی بکر برای خلق آثاری ماندگار بوده است. من خنگترین دختر رو زمینم قصهای از آن روزگار است که شامل چهار داستان کوتاه و به هم پیوسته است و در قصهای که عنوان کتاب هم از آن گرفته شده، به روایت یک دختر بچهی خاص و شیرین میپردازد که سرشار از تخیلات کودکانهی زمان خودش است. او در ذهنش با تخیلاتش دنیا را آن گونه که میخواهد تغییر میدهد، کاری که شاید ما هم روزگاری برای داشتن هر آنچه که نداشتیم انجامش میدادیم. آشنایی با فضای خلاقانهی رویاهای دختر و یادآوری روزگار گذشته، برای مخاطبی که تجربیاتی یک شکل از آن روزگار دارد بیشک اتفاقی دلنشین خواهد بود.
دانلود کتاب صوتی من خنگترین دختر رو زمینم - رویا هدایتی .
www.ketabrah.ir › book
Translate this page
کتاب صوتی من خنگترین دختر رو زمینم اثر رؤیا هدایتی از چهار داستان کوتاه به هم پیوسته و جالب تشکیل شده است. مهمترین داستان کتاب که خنگترین دختر رو زمینم .
Rating: 4.6 · 50 votes
کتاب صوتی من خنگ ترین دختر رو زمینم اثر رویا هدایتی - نوار
www.navaar.ir › audiobook › کتاب-.
Translate this page
کتاب صوتی من خنگ ترین دختر رو زمینم اثر رویا هدایتی . بهترین و جدید ترین کتاب های صوتی را دانلود کرده و در کامپیوتر، تبلت و یا موبایل خود گوش نمایید.
ناشر صوتی: آوانامه
حجم دانلود: 196 مگابایت
سال انتشار صوتی: 1396
Rating: 3.8 · 15 votes
دانلود کتاب صوتی من خنگترین دختر رو زمینم اثر رویا هدایتی .
fidibo.com › . › داستان و رمان ایرانی
Translate this page
خرید و دانلود کتاب صوتی من خنگترین دختر رو زمینم اثر رویا هدایتی از آوانامه. اپلیکیشن فیدیبو، حس خوب کتاب خواندن :) دانلود انواع کتاب صوتی، الکترونیکی و .
Rating: 3.6 · 33 votes
دانلود کتاب من خنگترین دختر رو زمینم اثر رویا هدایتی - فیدیبو
fidibo.com › . › داستان کوتاه
Translate this page
خرید و دانلود کتاب من خنگترین دختر رو زمینم اثر رویا هدایتی از گروه انتشاراتی ققنوس. اپلیکیشن فیدیبو، حس خوب کتاب خواندن :) دانلود انواع کتاب صوتی، .
Rating: 4.3 · votes
کتاب صوتی من خنگ ترین دختر رو زمینم - رویا هدایتی - آوانامه
avanameh.com › product › کتاب-ص.
Translate this page
من خنگ ترین دختر رو زمینم اثر رویا هدایتی با صدای آرمان سلطان زاده-الهه پرسون دههی شصت در ایران نسل و فرهنگی را بار آورد که طی این سالها سوژههایی بکر بر.
Rating: 4.6 · 8 reviews
کتاب صوتی من خنگ ترین دختر رو زمینم» | واوخوان
www.vavkhan.com › book
Translate this page
کتاب صوتی من خنگ ترین دختر رو زمینم» / اثر رویا هدایتی / گوینده: الهه پرسون / سرپرست تولید: آوانامه / ژانر : کمدی، داستان، رمان.
دانلود کتاب صوتی من خنگ ترین دختر رو زمینم - پایگاه دانلود .
www.takbook.com › book › دانلود-.
Translate this page
Jul 22, 20 — دانلود کتاب صوتی من خنگ ترین دختر رو زمینم. کتاب صوتی من خنگ ترین دختر رو زمینم»، اثر رویا هدایتی است. دههی شصت در ایران نسل و فرهنگی .
کتاب صوتی من خنگ ترین دختر رو زمینم - رویا هدایتی - آدیولیب
audiolib.ir › book › کتاب-صوتی-من.
Translate this page
کتاب صوتی من خنگ ترین دختر رو زمینم اثر رویا هدایتی با صدای الهه پرسون-آرمان سلطان زاده دههی شصت در ایران نسل و فرهنگی را بار آورد که طی این سالها سوژهه.
دانلود کتاب صوتی من خنگترین دختر رو زمینم نوشته رویا . - خوانا
khanabooks.com › . › تاریخ
Translate this page
من خنگترین دختر رو زمینم قصهای از آن روزگار است که شامل چهار داستان کوتاه و به هم پیوسته است و در قصهای که عنوان کتاب هم از آن گرفته شده، به روایت یک دختر .
Rating: 5 · 1 review
دانلود کتاب صوتی من خنگ ترین دختر رو زمینم | کتابچین
www.ketabchin.com › book
Translate this page
"من خنگ ترین دختر رو زمینم" کتاب حاضر اثری از رویا هدایتی از انتشارات هیلا می باشد که با صدای ارمان سلطان زاده و الهه پرسون توسط انتشارات آوانامه منتشر شده است
کتاب صوتی دالان بهشت اثر نازی صفوی
کتاب صوتی حجم سبز سهراب سپهری با صدای خسرو شکیبائی
کتاب صوتی تهران عاشقت میکند اثر بردیا یادگاری
کتاب صوتی بادیگارد اثر محمد پور زادی
کتاب صوتی آوای وحش اثر جک لندن
کتاب ,دختر ,رو ,صوتی ,زمینم , ,دختر رو ,رو زمینم , ,رویا هدایتی ,صوتی من ,چهار داستان کوتاه ,خواندن دانلود انواع ,کتاب خواندن دانلود