کتاب صوتی تهران عاشقت میکند اثر بردیا یادگاری
شامل 1 فایل mp3
حجم:44 مگابایت
کتاب صوتی "تهران عاشقت می کند"
نویسنده: بردیا یادگاری
گوینده: مجتبی_صدیقی
میکس و مسترینگ: امیرحسین_مهدیزاده
تهیه شده در استودیو ایران
کتاب صوتی تهران عاشقت میکند نوشته بردیا یادگاری داستانی از مجموعه کتاب زندگان است که حاصل ده سال قصهنویسی او از مصائب و دقایق نسل خودش است. نسلی که با جنگ هشتساله چشم به جهان گشود و هنوز بیرحمانه دنبال کشف زندگیست. داستانها با محوریت رنجهای پنهان، شهر و قلبهای گسسته است.
داستان تهران عاشقت میکند» از این مجموعه برگزیدهی داستان تهران شده است که با صدای مجتبی صدیقی روایت میشود.
در قسمتی از کتاب صوتی تهران عاشقت میکند میشنویم:
پدر من میهندوست دوآتشهی جبهه نرفتهای است که ترجیح میدهد در زمان صلح با شاهنامه خواندن و میل باستانی چرخاندن ایرانی بودنش را به رخ بکشد، یک بیوک دردانه هم دارد. آفتابِ آنروز حتما از چهار جهت تابیده بود که پدر ماشین عزیزتر از جانش را داد دست من. یاسمین را بر داشتم تا توی اکباتان یک چرخی بزنیم.
توی فاز یک، وسط ورزشگاه پاس و راهآهن، خیابانی هست که اکباتانیها به آن میگویند هالیوودبلوار و پسرها جمع میشوند دور هم به پز دادن با ماشینشان و سُکزدن آنیکی و دخترها هم که شیک و مجلسی هایشان برای خرید میروند. اما هیچکدام از اینها و مخصوصا بوقبوق ماشینها برای یاسمین جالب نبود و هول هم کرده بود انگار از دیدن آنهمه آدم و ماشین. گوشهای پارک کردم و گفتم: میخوام دنجترین جای این شهر رو نشونت بدم. هر وقت مخم پیچ میخوره میرم چندساعت میشینم اونجا. بهترین جای تهرانه.» دنبالم آمد و لابهلای جمعیت از وسط هالیوود بلوار پیچیدیم توی یک درگاهی و من جلوتر از او نشستم روی نیمکت پای قبر شهید گمنام. انگار نه صدایی بود و نه دود و بوقی. به طاقیِ سقف و کاشیکاریها نگاه کرد و آرامتر از من نشست آنسر نیمکت و گفت: خیلی خوب است. خوشبهحال.» خوش به حال من و یک مادر چشمبهراه که کاش میدانستیم زیر این سنگ سیاه کی خوابیده. دست آخر هم رفته بودیم میدان آزادی و چندباری هم آنجا را دور زده بودیم. یاسمین با هیجان به ریسههای رنگی نگاه میکرد.
این محصول و سایر محصولات فروشگاه دارای ضمانت کیفیت و نماد اعتماد الکترونیکی می باشند.
کتاب صوتی دالان بهشت اثر نازی صفوی
کتاب صوتی حجم سبز سهراب سپهری با صدای خسرو شکیبائی
کتاب صوتی تهران عاشقت میکند اثر بردیا یادگاری
کتاب صوتی بادیگارد اثر محمد پور زادی
کتاب صوتی آوای وحش اثر جک لندن
,عاشقت ,هم ,تهران ,کتاب ,صوتی ,تهران عاشقت , ,صوتی تهران ,عاشقت میکند ,کتاب صوتی ,صوتی تهران عاشقت ,تهران عاشقت میکند